Glæd dig til at blive udfordret

Gaudio er et digitalt udviklingshus, hvor vi elsker nye eller skæve vinkler på udfordringer, vi kaster masser af bolde op i luften, nogle griber vi, andre for lov at falde til jorden.

 

Du vil få mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier og værktøjer, og være en del af et team af erfarne og passionerede udviklere, der arbejder sammen for at skabe innovative og effektive løsninger for vore kunder.

 

Du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag, projekter og opgaver. Du vil have mulighed for at udvikle dine færdigheder og kompetencer og være med til at forme fremtiden.

 

Du får mulighed for at arbejde på projekter for en række forskellige kunder, hvilket kan give dig en bred erfaring og indsigt i forskellige brancher og forretningsmodeller. Desuden kommer du til at arbejde med kollegaer fra forskellige kulturer og nationaliteter, hvilket kan være en rigtig god erfaring, både fagligt og personligt.

 

Vi bor i et kontorfællesskab i Hillerød med gratis parkering og gode tilkørselsforhold til og fra motorvejen, så bor du i Nordsjælland er det perfekt. Vi er fleksible med arbejdstiden, hvis du bor længere væk eller har aftaler om at bringe eller hente dine børn. Hvis du ønsker deltid kan det også komme på tale. Det er yderst sjældent, at der er overarbejde.

 

Du skal forvente en alsidig hverdag, hvor du deltager i et team med ansvar for kundekontakt, analyse til design, estimering og naturligvis selve udviklingen af digitale løsninger.

 

Ledige stillinger