Vi er 100% dansk familieejet og vi har en sund økonomi

 

Vi tror der er noget helt unikt i danske holdninger og værdier. I dansk innovation. I dansk design. I danske løsninger. Vi vil gerne videreudvikle os og skabe en endnu mere bæredygtig virksomhed for klimaet, for vores samfund og for vores eksistensgrundlag og vi betaler glædeligt vores skat. Jo mere jo bedre. Vi har høj grad af frihed, ingen faste arbejdstider og fokuserer på, at vore medarbejdere ikke skal rejse for langt eller sidde for mange fri timer i kø på vejene, derved kan vi bidrage til mere familietid og mindre ressourcespild i det daglige. 

 

Vores erfaring overbeviser os om, at digitale løsninger kan være vejen frem til at understøtte et bedre klima - til alles glæde. 

 

Vi bruger meget gerne en del af vores indtægt til at støtte andre i vores samfund som har det svært og vi sponsorerer også talenter til at opnå nye resultater. 

Støtte

 

Hvert år glæder det os at støtte op om organisationer som hjælper mennesker der har udfordringer i det daglige - og vi håber inderligt at bidrage bare en smule til de får en bedre hverdag. 

 

Vi har blandt andet støttet

Børn mod kræft
Buy-aid
Hospitalsklovene
Danmarks Indsamling

 

Sponsor

 

Vi sponsorerer unge talenter så de bedre kan opnå deres drømme og mål.
Vi vil gerne bidrage til at de lokale sportsklubber fortsætter med at gøre et fantastisk arbejde for at udvikle nye talenter både store som små. 

 

Vi har blandt andet støttet

FC Nordsjælland

Helsinge Fodbold 

 

 

Vi håber, du vil kontakte Thomas eller Karsten og give os et indblik i de udfordringer som ønskes løst i din virksomhed. Du skal nok få konkret sparring, gode råd og begrundede svar med på vejen, ganske gratis og uforpligtende. 

 

Karsten Bolvig, partner

Kundens mand


+45 42425900

kb@gaudio.dk

Thomas Mathiesen, partner

Digital Arkitekt


+45 28908759

tma@gaudio.dk