Det er ikke kun fordi den nye bogføringslov kræver digital faktura arkiv - du skal vælge det, fordi du opnår markante effektiviseringer i hverdagen og dermed kan du fokusere på andet som skaber større værdi for jeres kunder.

 

Gaudio har vist, at fakturagodkendelse ikke nødvendigvis behøver at være indviklet og tidskrævende, men at vi med den rigtige løsning, kan være ressource besparende for vore selskaber. Dette har indtil videre ledt til at samarbejde i over 10 år

CFO - Scanomat


Overblik

 

Du har fulstændig styr over, hvor alle fakturaer er og hvilke som mangler at blive fulgt op på, så de kan blive endelig godkendt og betalt.

 

 

Flow

 

Start godkendelsesflow enten manuelt eller automatisk. Den bruger som skal godkende får automatisk besked også ved rykkermeddelser. 

 

 

Integration til ERP

 

Få automatisk dine data sendt til dit økonomisystem og returner gerne informationer såsom betalt, så fakturaen kan sendes på arkiv. 

 

 

Adgang 24/7

 

Få adgang til jeres fakturaer, når det passer jer. Du kan også invitere f.eks jeres revisor eller bogholder til at få indsigt i de enkelte fakturaer.

 

Når jeres leverandører sender en faktura til jer lander den automatisk i indbakken - klar til videre godkendelse. Det er meget let at finde den enkelte faktura uanset hvor den befinder sig i flowet. 

Fuld indsigt

 

 

 

 

7 nye bilag er automatisk indsendt af leverandørerne, og afventer flow. 3 bilag er blevet godkendt og 72 bilag er betalt. Overblik.

 

Stamdata

 

 

 

 

Fakturanummer, Kreditor, Beløb, forfaldsdato, flow - det er utrolig let at indtaste stamdata på det enkelte bilag.

 

Dokument detaljer

 

 

 

 

Når du har bilaget foran dig i det store vindue, kan de let printe det, sende det på email, forstørre det, eller sætte konteringsdetaljer på.

 

Historik

 

 

 

 

Nogle gange har man behov for at se historikken på det enkelte bilag, hvornår modtog vi det og hvilke personer har været involveret.

 

Let at søge

 

Det er utrolig let at søge efter en faktura, enten fra  en specifik kreditor eller et bilagsnummer, dato eller et beløb. Det kunne også være at se alle fakturaer i et flow. 

 

Opret kreditor

 

Det er meget let at oprette en kreditor og sætte stamdata som f.eks valuta og betalingsdage op
Det er ligeledes let at finde en kreditor og alle relaterede bilag.

 

Opret flows

 

Opret selv de enkelte flows af godkendere f.eks først til Karsten og når godkendt videre til Thomas. Eller send til begge og forvent begge godkender bilaget.

Kontrol

 

Få fuld kontrol over alle bilag, også kreditnotaer. Se en komplet historik over bilagets rejse i jeres flow og sæt gerne notater på bilaget, også hvis det afvises.

 

Det gode er, at du betaler kun et lavt månedlig abonnement og vi fakturerer altid bagud. 

Først bruger du vores service - siden betaler du. Enkelt og let. 

 

Hvis du mod forventning ikke længere er tilfreds kan du stoppe med udgangen af måneden. Du vil selvfølgelig få adgang til alle dine bilag.