End-to-end krypteret fil integration

 

Data Exhange Platform er udviklet som et færdigt produkt fordi en af vores kunder har fil integrationer og brugte megen kostbar tid på administration, overvågning og support af deres egen organisation og kontakt med alle integrationspartnerne, da deres fil integrationer er kritiske for deres forretningsgrundlag. Vi har over en længere periode supporteret denne kunde, men vi blev ved med at tænke på, at strømline og automatisere denne proces på tværs af deres integrationspunkter.

 

Vi gik derfor igang hjemme i vores udviklingsafdeling med at skabe en digital løsning med scopet "Automatiser filoverførsler enkelt og sikkert" så vi kunne hjælpe kunden med at spare spildtid på tværs af organisationen. Vi besluttede os for et løsningsdesign og færdigudviklede en End-to-End krypteret fil integrations digital løsning. Vi har valgt at kalde den Data Exchange Platform.

 

TRYG, ENKEL OG EFFEKTIV FIL INTEGRATION

Data Exchange Platform sikrer, at overførsler imellem interne og eksterne partnere afvikles hurtigt, sikkert og med fuld transaktionslog

 

 

FRA EN REALISTIK HVERDAG

 

En af vore kunder har på kort tid flyttet over 700.000 filer vel og mærke uden fejl.

 

I forbindelse med Cyber Recovery har Gaudio hjulpet ISS med implementering af en Data Exchange Platform (DXP). Denne løsning har været med til at forbedre IT-Infrastrukturen og hermed også IT-sikkerheden. Løsningen har givet forbedret mulighed for at monitorer kritiske integrationer, hvilket ISS har glæde af i dagligdagen

Manager Application – IT, ISS

 

Automatiser

 


Automatiser interne og eksterne filoverførsler, ved at udnytte de fordele som moderne MQTT, PUSH og WebHooks teknologier giver.

 

 

Krypter

 


End-to-end krypter og signer filer, inden de forlader afsender, med jeres egne certifikater. Sikring og kryptering opretholdes hele vejen fra afsender til modtager.

Kontroller

 


Få et komplet overblik over filer
der flyder gennem integra-tionerne med avanceret rapportering.

Overvåg

 


Konfigurer regler der opfanger eventuelle fejl under trans-porten og adviser support personale.

Forbind jeres integrationer hurtigt og begynd at flytte data

 

 

 

 

Data Exchange Platformen giver dig et overblik over alle dine integrationer, så du kan se en status for hver integration. 

 

 

Få hurtigt indsigt i den enkelte integrationskø

 

 

 

 

Data Exchange Platformen giver dig indblik i den enkelte integrationskø og du kan f.eks se flowet af filer pr. dag. 

 

Dyk hurtigt ned i det enkelte integrationsdokument

 

 

 

Data Exchange Platformen giver overskuelige informationer om det enkelte integrationsdokument samt en status som du kan se nederst i højre side. 

 

SØG LYNHURTIGT EFTER EN BESTEMT FIL

 

ÅBN OG FÅ VIST DETALERNE OM FILEN

 

Firewall

 

Der er ikke behov for at jeres virksomhed åbner huller i jeres firewall til alle dem i integrerer med.  
Data Exchange Platform understøtter de mest gængse EDI og FTPS/SFTP protokoller i en og samme løsning

 

Batch/Scripts

 

Undgå at afvikle Batch og Powershell scripts igennem Windows Scheduler til afsendelse og modtagelse af filer med andre systemer. For hvem overvåger disse? 
Udsender disse scripts mails eller anden information som der kan følges op på? 
Hvem husker at ændre email adressen til modtagerne når de ikke er i virksomheden mere? 

LAD MEDARBEJDERNE BETJENE SIG SELV

 

Giv adgang til de medarbejdere som i Forretningen er afhængige af fil integrationer fra deres samarbejdspartnere, så kan de overvåge eller få indsigt i, om deres kritiske fil integrationer afvikles som forventet eller om f.eks deres samarbejdspartner ikke har afleveret filer som forventet.

 

Det kunne f.eks være bankfiler, indbetalingsfiler, produktfiler eller andre kritiske filer. 

 

Frigiv tid i IT afdelingen til mere stratetiske opgaver.