Gaudio Transport

End-to-end krypteret fil integration

 

Gaudio Transport er udviklet som et færdigt produkt fordi en af vores kunder har mange fil integrationer og brugte megen kostbar tid på administion, overvågning og support af deres egen organisation, da deres fil integrationer er kritiske for deres forretningsgrundlag. Vi har over en længere periode supporteret denne kunde, men vi blev ved med at tænke på, at strømligne og automatisere denne proces på tværs af deres mange integrationspunkter.

 

Vi gik derfor igang hjemme i vores udviklingsafdeling med at skabe en digital løsning med scopet "Automatiser filoverførsler enkelt og sikkert" så vi kunne hjælpe kunden med at spare spildtid på tværs af organisationen. Vi besluttede os for et løsningsdesign og færdigudviklede en End-to-End krypteret fil integrations digital løsning. Vi har valgt at kalde den Gaudio Transport.

 

Automatiser dine filoverførsler enkelt og sikkert med Gaudio Transport

TRYG, ENKEL OG EFFEKTIV FIL INTEGRATION

Gaudio Transport sikrer, at overførsler imellem interne og eksterne partnere afvikles hurtigt, sikkert og med fuld transaktionslog

 

Automatiser

 


Automatiser interne og eksterne filoverførsler, ved at udnytte de fordele som moderne MQTT, PUSH og WebHooks teknologier giver.

 

 

Krypter

 


End-to-end krypter og signer filer, inden de forlader afsender, med jeres egne certifikater. Sikring og kryptering opretholdes hele vejen fra afsender til modtager.

Kontroller

 


Få et komplet overblik over filer
der flyder gennem integra-tionerne med avanceret rapportering.

Overvåg

 


Konfigurer regler der opfanger eventuelle fejl under trans-porten og adviser support personale.

Forbind din virksomhed hurtigt og begynd at flytte data

 

 

 Forbind

Forbind hver integration, som en selvstændig kø og håndter effektivt de enkelte integrationskrav.