DIGITAL lean i hr
 

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

LEAN I HR?

Når HR afdelingen ON-BOARDER eller OFF-BOARDER medarbejdere er de ansvarlig for korrekt data på hver enkelt medarbejder, hvilket i sig selv ikke er noget nyt. Hvorfor så tale LEAN i HR?
 
Fordi virksomheder i dag bruger megen tid på at oprette og vedligeholde nogle af de samme data bare i andre systemer. Et af disse er systemer er Active Directory i IT afdelingen. Det betyder at der er manuelle processer, manuelle e-mails med informationer om data som bliver sendt frem og tilbage mellem HR og IT og i IT afdelingen bruger de unødig tid på at oprette og ikke mindst vedligeholde de samme data. Der er altså plads for LEAN.
 
Hvorfor ikke integrere disse 2 systemer med hinanden? IT afdelingen kan så frigøre ressourcer til vigtigere opgaver end vedligeholde Active Directory.  
Vi har løst denne udfordring for en række virksomheder med stor succes og de får de tilsendt en rapport, hvis der er mangler i de aftalte data. Det er LEAN.

 

 • Automatisere og optimere processen for onboarding, offboarding, flytte og slette Brugerkonti i AD, styret fra HR systemet.
   

 • Sikkerhed for at data i AD er korrekte og up-to-date.
   

 • Vedligeholde medarbejderdata én gang og i ét system.
   

 • Minimere manuelle IT Support opgaver i Active Directory.
   

 • Bedre control med software licenser.