digital lean i salg
 
sæt turbo på din salgsmotor
 

LEAN I SALG?

Ligesom Marketing så er Salgsafdelingen også under stort pres for jeres konkurrenter vil i højere grad end tidligere gerne tage jeres kunder og erobre jeres markedsandele. Foruden af skulle forsvare markedsandele så skal I også selv hente mere New Business end tidligere og for at det hele skal gå op i en højere enhed, og I derved opnår jeres budgetter, så skal alle ressourcer udnyttes optimalt. Lean.
Manuelle arbejdsprocesser erstattes i højere og højere grad af digitale muligheder. Digital. 
Digital Lean.
Digital Lean er nøglen til at effektivisere Salget i din virksomhed.
At indføre Digital Lean i Salg kræver en klar strategi, nogle effektive processer og prioriteter samt klare retningslinjer for hvem gør hvad, hvorfor og hvornår og her er vi de bedste specialister i Danmark. Tal trygt LEAN i Salg med os

 

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

Når du dine vækstmål?

Rammer du dit forecast præcist?

Overvejer du at implementere Dynamics 365 CRM system?

Hvor mange Leads har I fået fra Marketing i forhold til jeres Lead budget?

Får du skabt
tilstrækkelig

New Biz?

Har du struktur i beregning af potentialet for hver af dine kunder/sælgere?

Bruger du excelark til pipeline eller forecast?

Bruger du dine begrænsede ressourcer optimalt og har du styr på dine ”tidsrøvere”?

Er dine mål opfølgning

digital?

Er der entydig processer for Lead generering og håndtering?

Ønsker du et idé og løsningskatalog til Salg?

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

SÆT TURBO PÅ DIN SALGSMOTOR

Skab det helt rigtige setup for din salgsmotor og lad os hjælpe dig med at tune den.
Vi har blandt andet hjulpet en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder med at implementere og effektivisere deres salgsmotor så de igen har overgået deres budgetter.
 
Vi har også hjulpet en mellemstor dansk handelsvirksomhed med at effektivisere deres salgsmotor, så de får fulgt op på alle tilbud. Det har givet en langt større hit-rate end tidligere. 
60% vækst fornægter sig ikke - og kan opnås ved de rigtige processer.

 

SÆLG SMARTERE

Kend det næste optimale skridt
Styrk relationerne med tilpassede og relevante interaktioner, der er baseret på kontekstafhængig, indbygget intelligens, der hjælper sælgerne med at overgå de moderne køberes forventninger.

Optimer mailengagementet

Styrk din mailkommunikation med indbygget intelligens, der giver dig besked, hvornår og hvordan kunderne kommunikerer med dine mails, så du kan være mere proaktiv og dynamisk i din kommunikation.

Hold øje med de sociale tendenser

Få indsigt i, hvad køberne i virkeligheden tænker ved hjælp af social intelligens, der afslører de sociale synspunkter og identificerer mulige konkurrencemæssige trusler.

 

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

UDVID RELATIONER

Sæt køberne i første række med salg ved hjælp af relationer

Opbyg tillid med indsigt, der er centreret om specifikke kundebehov, og hold let styr på relationer i stort antal med integration mellem LinkedIn og Dynamics 365, der samler data og processer.

Kommuniker med køberne via sociale medier

Find salgsmuligheder, og plej relationer med indbygget intelligens, der fremhæver de samtaler, det er relevant at deltage i, og anbefaler indhold, der kan deles.

Levér tilpasset indhold

Få forslag til relevant indhold ud fra, hvad du arbejder med, og hvem du arbejder sammen med. Tilpas hurtigt dine salgsdokumenter med de velkendte Office 365-værktøjer, der gør samarbejde og samtidig redigering mulig.

 

DYNAMICS 365 SALES

Giv intelligent hjælp
Forøg brugernes ibrugtagning, og minimer uddannelsen med omfattende kontekstafhængig hjælp og en intelligent, hændelsesstyret salgsproces, som leder sælgerne til optimale resultater.

Gør salgsudførelsen mere enkel
Fremskynd handler med en komplet, engagerende oplevelse til styring af salgsmuligheder. Brug velkendte værktøjer som Excel og Outlook til de daglige salgsaktiviteter. Se sagsstatus, alt sammen uden at skulle skifte apps.

Hold dig opdateret

Giv firma-, kontakt- og kundeemnedata merværdi med kontekstafhængige tredjeparts firmographics, nyheder og overbevisende arrangementer til både B2B- og B2C-forretningsmodeller.

 

Sælg når som helst og hvor som helst
Arbejd på farten, selv uden forbindelse, med moderne mobilapps, der leverer kontekstuelle nyheder, sociale data og opgaveforløb.

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

MODERNE PLATFORM

Tilpas hurtigt

Fremskynd time-to-market og tilpas applikationen til dine behov med en visuel editor uden brug af koder og værktøjer, som gør det let at opbygge og implementere web- og mobilapps.

Udvid og opret forbindelse

Automatiser processer på tværs af applikationer i Dynamics 365 og tredjepartssystemer, så det bliver til en samlet oplevelse.

Du kan trygt investere

Du kan stole på, at Microsofts cloud-platform hjælper med at reducere omkostningerne og kompleksiteten i driften af en global infrastruktur. Og du kan have tillid til, at vores avancerede datacentre beskytter dine data.

Skab innovation

Transformér dine kundeinteraktioner med detaljerede indblik leveret af indbygget intelligens, der leder dit team til de rette forretningsresultater.